06 - 55 53 61 29 info@meekinterieur.nl

Webshop

Wie ben ik?

Ik ben Maureen, gediplomeerd interieurontwerper en ik help je graag bij het creëren van een interieur dat bij jou past. Daarbij heb ik oog voor detail en zorg ik dat alles op elkaar is afgestemd. Mijn ontwerpen hebben praktische en creatieve oplossingen die passen bij jouw wensen en de ruimte waar het om gaat. Door de ideeën en keuzes om te zetten naar 3D impressies, loop je door je droominterieur!

Eetkamer inspiratie wit Loods5 Maastricht

Liever interieuradvies?

Ben je geïntereseerd in de e-books, maar ga je liever aan de slag aan de hand van interieuradvies op maat? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in!

slaapkamer

Eerlijk en creatief advies

Maureen is een hele prettige, rustige interieurontwerpster. Ze neemt de tijd en luistert goed naar je wensen. Aanvoelen wat past in huis en bij de woonsituatie kan ze heel goed. Ze geeft goed en eerlijk advies waar je echt wat aan hebt.

Met diversiteit en creativiteit heeft ze onze woonkamer tot een comfortabele ruimte weten te maken. Iemand die ‘out of the box’ kan denken, dat was precies wat wij nodig hadden. En ze is goed bereikbaar voor vragen/advies.

Wij bevelen Maureen zeker aan!

Tom en Rianne Krüs

Persoonlijk interieuradvies

We hebben Maureen ingeschakeld omdat we graag een warme, stoere babykamer wilden zonder terug te vallen op de standaard roze/blauwe kleur. Daarnaast hebben we haar advies gevraagd omtrent de indeling en inrichting van de babykamer.

Door de hulp van Maureen werden we geïnspireerd om andere keuzes te maken en de standaarden los te laten. Haar adviezen zijn duidelijk, goed onderbouwd en passen bij je eigen wensen. We zijn ontzettend blij dat we haar ingeschakeld hebben! Jeff en Renate Steltenpool

Anders dan standaard

Maureens adviezen zijn net anders dan standaard en die creativiteit spreekt ons erg aan. Door haar advies hebben we meteen zin om aan de slag te gaan! Ze is goed bereikbaar en komt haar afspraken stipt na. Ondanks dat we haar niet fysiek ontmoet hebben, voelde ze perfect aan wat voor ons en het huis nodig was. Onze complimenten en nogmaals bedankt!

Suzan van Brussel

Super blij

Maureen heeft ons geadviseerd voor onze woonkamer/keuken. Een echte aanrader!

Ze heeft de tijd genomen om onze wensen duidelijk te krijgen en we zagen deze ook echt terug in het advies. Bij het samen doornemen van het advies konden we al onze vragen stellen en kregen we veel handige tips. Wij hebben alles van het advies overgenomen en zijn super blij met het eindresultaat!

Dirk en Maaike

Alles klopt en past bij elkaar

Elke dag genieten we weer van ons huis. Alles klopt zo en past bij elkaar. Door jouw aanpak en treffende adviezen is het heel mooi geworden. De sfeer klopt en voelt heel fijn. Het was super prettig om met je samen te zoeken naar de juiste mix. 

Jos en Nicole

Pin It on Pinterest