06 - 55 53 61 29 info@meekinterieur.nl

Recensies

Maureen is een hele prettige rustige interieurontwerpster. Ze neemt de tijd en luistert goed naar je wensen. Aanvoelen wat past in huis en bij de woonsituatie kan ze heel goed. Ze geeft goed en eerlijk advies waar je echt wat aan hebt.

In ons huis heeft ze kleuradvies voor de muren gegeven, we zijn ontzettend blij met het resultaat. Maar ook qua decoratie heeft ze zeker smaak en goede tips.

Met diversiteit en creativiteit heeft ze onze woonkamer tot een comfortabele ruimte weten te maken. Iemand die ‘out of the box’ kan denken, dat was precies wat wij nodig hadden. En ze is goed bereikbaar voor vragen/ advies.

Wij bevelen Maureen zeker aan!

Tom en Rianne Krüs

We hebben Maureen ingeschakeld omdat we graag een warme, stoere babykamer wilden zonder terug te vallen op de standaard roze/blauwe kleur. Daarnaast hebben we haar advies gevraagd omtrent de indeling en inrichting van de babykamer.

Maureen is bij ons langs gekomen om de kamer te bekijken en te horen wat onze wensen waren. Ze is aan de slag gegaan en kwam zeer snel met 2 creatieve moodboards die allebei goed bij ons pasten. Op basis van deze moodboards hebben we een stijl en kleur gekozen. Maureen heeft dit verwerkt in 3D tekeningen zodat we een goed beeld kregen van de ruimte. Uiteindelijk zijn we enthousiast met haar advies aan de slag gegaan en zijn we ontzettend blij met het resultaat!

Door de hulp van Maureen werden we geïnspireerd om andere keuzes te maken en de standaarden los te laten. Haar adviezen zijn duidelijk, goed onderbouwd en passen bij je eigen wensen.

We zijn ontzettend blij dat we haar ingeschakeld hebben!

Jeff en Renate Steltenpool

Wil je ook interieuradvies?

Tijdens een gratis intakegesprek kom ik bij je thuis en maken we kennis. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden en verwachtingen. Ik kijk er naar uit!

Pin It on Pinterest