06 - 55 53 61 29 info@meekinterieur.nl

recensies

Maureen is een hele prettige rustige interieurontwerpster. Ze neemt de tijd en luistert goed naar je wensen. Aanvoelen wat past in huis en bij de woonsituatie kan ze heel goed. Ze geeft goed en eerlijk advies waar je echt wat aan hebt.

In ons huis heeft ze kleuradvies voor de muren gegeven, we zijn ontzettend blij met het resultaat. Maar ook qua decoratie heeft ze zeker smaak en goede tips.

Met diversiteit en creativiteit heeft ze onze woonkamer tot een comfortabele ruimte weten te maken. Iemand die ‘out of the box’ kan denken, dat was precies wat wij nodig hadden. En ze is goed bereikbaar voor vragen/advies.

Wij bevelen Maureen zeker aan!

Tom en Rianne Krüs

Wij hebben gebruik gemaakt van het online flitsadvies van Maureen. We wonen in een jaren 30 huis met een en-suite woonkamer. Het lukt ons niet om de indeling van de smalle voorkamer naar wens te krijgen. Ook wilden we graag advies over hoe we de verschillende woonfuncties van de open zolder beter tot uiting konden laten komen.

Vooraf hebben we foto’s gestuurd van deze twee ruimtes. Op het afgesproken tijdstip belde Maureen op en we zijn na een korte kennismaking meteen met de telefoon door het huis gegaan. Zij was zelf goed in beeld en goed verstaanbaar. Ze kon ter plekke al enkele schetsen tonen. Er was ook ruimte voor onze eigen ideeën en wensen. Wat ons ook aansprak, is dat zij oog heeft voor het praktische gebruik van een ruimte. Ze heeft ons goed geadviseerd hoe we én meer sfeer en ruimte krijgen in de voorkamer, maar ook wat wel of niet praktisch zou zijn. Dit geldt ook voor de zolder.

Maureens adviezen zijn net anders dan standaard en die creativiteit spreekt ons erg aan. Door haar advies hebben we meteen zin om aan de slag te gaan! Ze is goed bereikbaar en komt haar afspraken stipt na. Ondanks dat we haar niet fysiek ontmoet hebben, voelde ze perfect aan wat voor ons en het huis nodig was. Onze complimenten en nogmaals bedankt!

Suzan van Brussel

We hebben Maureen ingeschakeld omdat we graag een warme, stoere babykamer wilden zonder terug te vallen op de standaard roze/blauwe kleur. Daarnaast hebben we haar advies gevraagd omtrent de indeling en inrichting van de babykamer.

Maureen is bij ons langs gekomen om de kamer te bekijken en te horen wat onze wensen waren. Ze is aan de slag gegaan en kwam zeer snel met 2 creatieve moodboards die allebei goed bij ons pasten. Op basis van deze moodboards hebben we een stijl en kleur gekozen. Maureen heeft dit verwerkt in 3D tekeningen zodat we een goed beeld kregen van de ruimte. Uiteindelijk zijn we enthousiast met haar advies aan de slag gegaan en zijn we ontzettend blij met het resultaat!

Door de hulp van Maureen werden we geïnspireerd om andere keuzes te maken en de standaarden los te laten. Haar adviezen zijn duidelijk, goed onderbouwd en passen bij je eigen wensen.

We zijn ontzettend blij dat we haar ingeschakeld hebben!

Jeff en Renate Steltenpool

Maureen heeft ons geadviseerd voor onze woonkamer/keuken. Een echte aanrader!

Ze heeft de tijd genomen om onze wensen duidelijk te krijgen en we zagen deze ook echt terug in het advies. Bij het samen doornemen van het advies konden we al onze vragen stellen en kregen we veel handige tips. Wij hebben alles van het advies overgenomen en zijn super blij met het eindresultaat!

Dirk en Maaike

Wil je ook interieuradvies?

Tijdens een gratis kennismaking kom ik bij je thuis en maken we kennis. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden en verwachtingen. Ik kijk er naar uit!

Pin It on Pinterest