06 - 55 53 61 29 info@meekinterieur.nl

over MeeK interieur

Hi! Leuk dat je op mijn website bent. Ik zal me kort voorstellen:

Mijn naam is Maureen Klaassen en van jongs af aan heb ik een passie voor alles wat met creativiteit te maken heeft. Alvorens mijn studie aan de Kunstacademie was ik geïnteresseerd in interieurs én… bij het bedenken van interieurs kan ik mijn creativiteit kwijt. Ieder interieur is anders, iedere bewoner heeft andere wensen en smaak. Iedere keer weer een leuke uitdaging om het huis, de bewoners en hun wensen/stijl samen te brengen tot één geheel.

Ik help je daarom graag met jouw interieur. Belangrijk is dat jij je thuis voelt in je eigen huis. Als gediplomeerd interieurontwerper help ik graag bij het ontwerpen van een nieuwe indeling, bij materiaal- en kleuradvies, maar natuurlijk ook bij het maken van een verlichtingsplan.

Geen woonvraag is te gek, dus als je vragen hebt; neem gerust contact met mij op of plan hier een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek in.

Pin It on Pinterest