06 - 55 53 61 29 info@meekinterieur.nl

Over MeeK interieur

Mijn naam is Maureen Klaassen en ik geef interieuradvies aan particulieren. Van jongs af aan heb ik een passie voor het creatief bezig zijn. Na mijn studie aan de Kunstacademie wist ik dat interieurs mij aanspreken en bij het bedenken van interieurs kan ik mijn creativiteit kwijt. En ik vind het altijd een leuke uitdaging om aan de slag te gaan met de verscheidenheid aan mogelijkheden.

Daarnaast help ik anderen graag, dus hoe leuk is het dat ik jou kan helpen met je interieur. Jij moet je tenslotte thuis voelen. Als gediplomeerd interieurontwerper help ik graag bij het ontwerpen van een nieuwe indeling, bij materiaal- en kleuradvies, maar natuurlijk ook bij het maken van een verlichtingsplan.

Geen woonvraag is te gek, dus als je vragen hebt; neem gerust contact met mij op of plan hier een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek in.

Pin It on Pinterest