06 - 55 53 61 29 info@meekinterieur.nl

over MeeK interieur

Hi! Leuk dat je op mijn website bent. Ik zal me kort voorstellen:

Mijn naam is Maureen Klaassen en van jongs af aan heb ik een passie voor alles wat met creativiteit te maken heeft. Alvorens mijn studie aan de Kunstacademie was ik geïnteresseerd in interieurs én… bij het bedenken van interieurs kan ik mijn creativiteit kwijt. Ieder interieur is anders, iedere opdrachtgever heeft andere wensen en smaak. Iedere keer weer een leuke uitdaging om het interieur, de opdrachtgevers en hun wensen/stijl samen te brengen tot één geheel.

Ik help je daarom graag met jouw interieur. Belangrijk is dat jij je thuis voelt in je eigen huis. 

Geen interieurvraag is te gek, dus als je vragen hebt; neem gerust contact met mij op of plan hier een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Een interieurontwerp van MeeK interieur is:

Creatief
In de stijl die bij jou past
Onderscheidend
Met een persoonlijke touch
Sprekend

Pin It on Pinterest