06 - 55 53 61 29 info@meekinterieur.nl

over MeeK interieur

Hi! Leuk dat je op mijn website bent. Ik zal me kort voorstellen:

Mijn naam is Maureen Klaassen, 32 jaar, en van jongs af aan heb ik een passie voor interieurs. Alvorens mijn studie aan de Kunstacademie was ik geïnteresseerd in interieurs én… bij het bedenken van interieurs kan ik mijn creativiteit kwijt. Na het afronden van de opleiding binnenhuisarchitectuur ben ik in 2018 MeeK interieur gestart.

Ieder interieur is anders, iedere opdrachtgever heeft andere wensen en smaak. Ik vind het dan ook elke keer weer een leuke uitdaging om het interieur, de opdrachtgevers en hun wensen/stijl samen te brengen tot één geheel.

Mijn uitgangspunt: een persoonlijk en onderscheidend interieur waarin jij je thuisvoelt.

Geen interieurvraag is te gek, dus als je vragen hebt; neem gerust contact met mij op of plan hier een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Een MeeK interieur kenmerkt zich door de creativiteit, is onderscheidend, past bij jouw wensen op het gebied van stijl en wonen maar is bovenal ook praktisch. Er moet tenslotte geleefd kunnen worden!

Maureen Klaassen - interieurontwerper MeeK interieur

Eerlijk en creatief advies

Maureen is een hele prettige, rustige interieurontwerpster. Ze neemt de tijd en luistert goed naar je wensen. Aanvoelen wat past in huis en bij de woonsituatie kan ze heel goed. Ze geeft goed en eerlijk advies waar je echt wat aan hebt.

Met diversiteit en creativiteit heeft ze onze woonkamer tot een comfortabele ruimte weten te maken. Iemand die ‘out of the box’ kan denken, dat was precies wat wij nodig hadden. En ze is goed bereikbaar voor vragen/advies.

Wij bevelen Maureen zeker aan!

Tom en Rianne Krüs

Persoonlijk interieuradvies

We hebben Maureen ingeschakeld omdat we graag een warme, stoere babykamer wilden zonder terug te vallen op de standaard roze/blauwe kleur. Daarnaast hebben we haar advies gevraagd omtrent de indeling en inrichting van de babykamer.

Door de hulp van Maureen werden we geïnspireerd om andere keuzes te maken en de standaarden los te laten. Haar adviezen zijn duidelijk, goed onderbouwd en passen bij je eigen wensen. We zijn ontzettend blij dat we haar ingeschakeld hebben! Jeff en Renate Steltenpool

Anders dan standaard

Maureens adviezen zijn net anders dan standaard en die creativiteit spreekt ons erg aan. Door haar advies hebben we meteen zin om aan de slag te gaan! Ze is goed bereikbaar en komt haar afspraken stipt na. Ondanks dat we haar niet fysiek ontmoet hebben, voelde ze perfect aan wat voor ons en het huis nodig was. Onze complimenten en nogmaals bedankt!

Suzan van Brussel

Super blij

Maureen heeft ons geadviseerd voor onze woonkamer/keuken. Een echte aanrader!

Ze heeft de tijd genomen om onze wensen duidelijk te krijgen en we zagen deze ook echt terug in het advies. Bij het samen doornemen van het advies konden we al onze vragen stellen en kregen we veel handige tips. Wij hebben alles van het advies overgenomen en zijn super blij met het eindresultaat!

Dirk en Maaike

Alles klopt en past bij elkaar

Elke dag genieten we weer van ons huis. Alles klopt zo en past bij elkaar. Door jouw aanpak en treffende adviezen is het heel mooi geworden. De sfeer klopt en voelt heel fijn. Het was super prettig om met je samen te zoeken naar de juiste mix. 

Jos en Nicole

Pin It on Pinterest