06 - 55 53 61 29 info@meekinterieur.nl

Werkwijze

1. Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek maken we kennis en bespreken we wat je mist in jouw interieur. Ik vertel je graag over de mogelijkheden om een geheel vrijblijvende offerte op maat op te stellen.

2. Wensen en maatvoering

Tijdens een intakegesprek inventariseer ik aan de hand van een vragenlijst en stijlborden jouw (en eventueel van jouw partner) wensen en de gewenste woonstijl. Op basis hiervan worden de onderdelen in het interieurplan uitgewerkt. En om gericht aan de slag te gaan zal ik foto’s maken en de maten opnemen als er geen plattegrond beschikbaar is.

3. Aan de slag

Jouw wensen vertaal ik in een ‘plan van eisen’ die ik gebruik bij het ontwerpen. Met een moodboard als basis, maak ik schetsen en – afhankelijk van het gekozen pakket – ontwerp ik een nieuwe indeling, zoek ik passende kleuren en materialen en maak ik een verlichtingsplan. Gedurende dit traject houd ik je op de hoogte van de gemaakte ontwerpen.

4. Adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek presenteer ik het ontwerp. Een moodboard, plattegrond, kleur- en materialenplan, verlichtingsplan en wandaanzichten ontvang je in een persoonlijke map zodat je deze rustig kunt bekijken en hiermee vervolgens aan de slag kunt gaan.

5. Uitvoering

Naar aanleiding van het adviesgesprek en de map met het plan en andere documenten kun je gericht aan de slag. Wil je graag begeleiding bij de uitvoering of vind je het prettig dat ik voor jou de meubels en accessoires inkoop? Ik help je graag.

Het resultaat: een plek waar jij je thuis voelt!

Pin It on Pinterest