06 - 55 53 61 29 info@meekinterieur.nl

tarieven

Je bent je aan het verdiepen in interieuradvies en bent benieuwd wat dit kost. Begrijpelijk! Iedere woning, kantoor of bedrijf is anders, maar om je een idee te geven van de kosten heb ik een aantal pakketten samengesteld. Tijdens een gratis intakegesprek maken we kennis en bespreken we de mogelijkheden. Naderhand stuur ik een passende offerte. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak direct een afspraak.

basis

interieuradvies

Kennismakingsgesprek aan huis

Moodboard voor sfeerimpressie

2D plattegrond met nieuwe indeling

Adviesgesprek aan huis

€ 480,-*

uitgebreid

interieuradvies

Kennismakingsgesprek aan huis

Moodboard voor sfeerimpressie

2D plattegrond met nieuwe indeling

Meubeladvies

Kleur- en materiaaladvies

Adviesgesprek aan huis

€ 840,-*

Compleet

interieuradvies

Kennismakingsgesprek aan huis

Moodboard voor sfeerimpressie

2D plattegrond met nieuwe indeling

Meubeladvies

Kleur- en materiaaladvies

Verlichtingsadvies

3D tekeningen

Shoppinglist

Adviesgesprek aan huis

€ 1320,-*

Heb je andere wensen dan de interieur pakketten? Of wil je graag een interieuradvies op maat? Tijdens een geheel vrijblijvend intakegesprek maken we kennis, bespreken we je wensen en het beschikbare budget. Ik vertel je graag over de mogelijkheden om gericht een keuze te kunnen maken in één van de pakketten of losse/aanvullende diensten. Natuurlijk is een offerte op maat ook mogelijk! Neem hiervoor gerust contact met mij op.

Aanvullende / losse diensten

Flits

advies

Geen behoefte aan een volledig interieuradvies, maar wil je graag al brainstormend op weg worden geholpen? In maximaal 1,5 uur zal ik je inspireren, tips geven en antwoorden geven op al je vragen. Eventueel is een vervolg interieuradvies mogelijk. 

€ 180,-*

Kleur- en materiaal

advies

Tevreden met de huidige indeling, maar wil je graag een kleur toevoegen of vraag je je af van welk materiaal de nieuwe vloer of bank moet zijn? Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek ga ik graag aan de slag. Je ontvangt een moodboard, materiaal- en kleurplan inclusief shoppinglist.

€ 300,-*

Verlichtings-

plan

Te weinig licht in de kamer of vind je het lastig om de juiste armaturen te vinden? Of matcht je verlichting niet met de meubels? Door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek bepalen we je behoefte en ontvang je een verlichtingsplan inclusief shoppinglist.

€ 360,-*

Meubel-

advies

Blij met de indeling van je kamer, maar toe aan nieuwe meubels en weet je niet welke stijl je wilt? Of ontbreekt er nog een element aan je interieur, maar vind je niet het juiste? Door middel van meubeladvies help ik je graag bij het zoeken van meubels dat past bij jouw stijl en voldoet aan je wensen. 

€ 360,-*

Styling

advies

Blij met de indeling van je huis en je meubels, maar wil je graag wat meer gezelligheid creëren? Of wil je na de uitvoering van het project dat ik de door jou gekochte accessoires inricht, zodat je huis helemaal af is? De benodigde hoeveelheid tijd zal in overleg zijn. 

€ 60,-* per uur

Personal

shopping

Er zijn tal van meubels en accessoires, maar daardoor is het moeilijk om goede keuzes te maken. Ik help je graag door (samen) meubels en accessoires voor je uit te zoeken die passen bij jouw interieur/stijl. De benodigde tijd is in overleg en is afhankelijk van de hoeveelheid benodigde spullen.

€ 60,-* per uur

*Alle bedragen zijn:

  • Inclusief 21% BTW.
  • Inclusief een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek.
  • Op basis van één ruimte van gemiddeld formaat. Voor kleine ruimtes of een gecombineerde ruimte, zoals een woonkamer en keuken, geldt een aangepast tarief. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met mij hierover op!
  • Exclusief reiskostenvergoeding à € 0,30 buiten een straal van 20 kilometer in het centrum van Zevenaar.

Heb je andere wensen dan de vermelde pakketten of heb je vragen? Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest