interieuradvies

Wil je graag een interieur waarin jij je thuis voelt? Een plek waar de indeling klopt en kleur- en materiaalgebruik op elkaar is afgestemd? Als gediplomeerd interieurontwerpster help ik je graag bij het maken van een interieur dat bij jou past!

Onderscheidend interieuradvies

Heb je een nieuwbouw woning gekocht, ga je uitbouwen of verbouwen of wil je graag je interieur een make-over geven? Door middel van persoonlijk interieuradvies help ik jou met het creëren van een

persoonlijk
sfeervol
N van A t/m Z kloppend
praktisch
droom

interieur.

Door middel van de 3D impressies krijg je een realistisch beeld hoe jouw interieur eruit kan komen te zien!

Onderdelen interieurontwerp

Bij een compleet interieurontwerp komt er veel kijken en geef je jouw denkwerk uit handen. Met het interieuradvies help ik jou bij het vertalen van jouw (en eventueel jouw partner) woonwensen. Welke onderdelen je in het interieuradvies kunt verwachten, zie en lees je hieronder.

Moodboard

Om de gewenste stijl/sfeer te bepalen voor jouw interieur ga ik aan de hand van het intakegesprek aan de slag met het maken van moodboards. Een moodboard is een stijlplan waarin sfeer, kleur en ideeën samenkomen tot een interieurconcept voor je nieuwe interieur. Ik maak divers moodboards die je digitaal toegestuurd krijgt. Je feedback verwerk ik tot één definitief moodboard dat het uitgangspunt vormt voor de uitwerking van het interieurontwerp.


3D indelingsontwerp

Met jouw wensen als uitgangspunt schets ik diverse indelingsontwerpen op schaal. Deze schetsen bevatten praktische en creatieve oplossingen die passen bij jouw stijl en de ruimte. Tijdens een tussenpresentatie licht ik deze toe. Het indelingsontwerp die voldoet aan je wensen, werk ik uit in 3D.

Kleur- en materialenplan

Op basis van het moodboard, stel ik een kleur- en materialenplan op. De geadviseerde kleuren worden aangegeven in een plattegrond, die de schilder (of jij zelf) kunt gebruiken bij de uit te voeren werkzaamheden. In het materialenplan adviseer ik onder andere passende raambekleding, eventueel behang of andere wandafwerking. Het kleur- en materialenplan wordt gepresenteerd door middel van productcollages. 

Lichtplan

Goede verlichting heeft een belangrijke rol in het interieur. Het zorgt niet alleen voor de functionele kant, maar het heeft ook invloed op de sfeer in je interieur. Bij het maken van het lichtplan let ik op het aanbrengen van goede basisverlichting, sfeerverlichting en waar nodig (zoals in de keuken of op een werkplek) functionele verlichting. In een aparte plattegrond worden de lichtpunten, inclusief maatvoering en armatuurtype, aangegeven die aansluiten bij het eerder gemaakte indelingsontwerp.

3D impressies

Om een goed beeld te vormen van hoe jouw interieur, op basis van bovenstaande keuzes, eruit komt te zien, maak ik diverse impressies. Deze impressies geven een hele goede indruk van de ruimte en indeling, kleuren en materialen, meubels en armaturen en styling. Op deze manier kun je alvast een kijkje nemen in jouw nieuwe interieur!

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je graag interieuradvies, maar heb je nog vragen over mij of de verschillende diensten? Tijdens een kennismakingsgesprek maken we kennis, leg ik mijn werkwijze uit en bespreken we de mogelijkheden. Zien we elkaar binnenkort?

Gerealiseerde projecten

Al vele, diverse opdrachtgevers heb ik mogen helpen met hun interieurvraag: van het geven tot kleuradvies en meubeladvies, tot het maken van een nieuwe indeling of het maken van een compleet plan.

Pin It on Pinterest