06 - 55 53 61 29 info@meekinterieur.nl

Het ontstaan van MeeK interieur

13-07-2019

Inmiddels sta ik – Maureen Klaassen, 27 jaar – alweer een jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar sinds begin dit jaar heb ik een eigen website (die ik zelf heb gemaakt en daar dan ook wel trots op ben) en is het “echte” werk begonnen. Nu vind ik het ook wel tijd voor een blog. Ik zal (kort) vertellen hoe MeeK interieur is ontstaan:

Jeukende handen
Als klein meisje droomde ik ervan om architect te worden. Na verschillende omzwervingen, heb ik de opleiding Binnenhuisarchitectuur gevolgd op de interieuracademie. Ik was nog niet aan de opleiding begonnen (had alleen de boeken in huis) en m’n handen begonnen al te jeuken. Eindelijk kon ik hetgeen wat ik het liefst deed en nog steeds doe, toepassen in de praktijk. Zo kon ik mijn creativiteit kwijt en wist ik zeker dat ik hier meer mee wilde doen. Zo is MeeK interieur ontstaan.

Creatief en persoonlijk 
Misschien is het je al opgevallen; de M en K zijn mijn initialen en MeeK klinkt als ‘make’ en laat ik dat nou een van de leukste dingen vinden om te doen; interieurs maken/ontwerpen/bedenken. Daarnaast ben ik sociaal en help ik anderen graag. Dus hoe gaaf is het dat ik mensen kan helpen met het inrichten van hun (nieuwbouw)woning?! Het is namelijk niet makkelijk om een ruimte in te richten. Alle keuzes die op je pad komen: kleuren, materialen, indeling, verlichting en ga zo maar door. Op de kunstacademie – ook dat heb ik tijdens de omzwervingen gedaan – heb ik geleerd om out of the box te denken én het wel praktisch te houden. Het moet tenslotte een leefbare ruimte worden en geen museum 😉 Kenmerkend voor mij zijn de creatieve ideeën/oplossingen, de persoonlijke aanpak en volgens vrienden en familie ‘gevoel voor stijl’. Dit neem ik dan ook van harte aan haha. Geen uitdaging is te gek en steek graag de handen uit de mouwen voor een uniek advies dat past bij de klant.

Oja, en natuurlijk heb ik nog hobby’s: ik houd van koken, gezellige avonden met vrienden, lezen, reizen (om inspiratie op te doen) en ben ik fanatiek met spelletjes.

Genoeg over mij en mijn bedrijf… Het stukje is toch langer dan verwacht, maar ik hoop dat je zo een goed beeld van mij hebt 🙂

Gratis kennismakingsgesprek
Wil je ook persoonlijk kennismaken en je interieurproblemen en -wensen bespreken? Dat kan! In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en kan ik een goed beeld vormen van de wensen en eventueel de huidige inrichting (in geval van bestaande woningen). Zo zie ik alle hoekjes van een ruimte en kan ik op die manier het beste interieuradvies geven. Voor het geven van advies heb ik drie interieuradvies pakketten samengesteld. Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Inspiratie, tips en meer
Nog terugkomend op de blogberichten die ik ga schrijven: hierin zal ik je meenemen in onder andere mijn werk als interieurontwerper, de adviezen die ik geef en wil ik je een kijkje geven in de bouw van onze nieuwbouwwoning (start september 2019). Ook zal ik interieurtips en vooral veel inspiratie met je delen.

Wil je meer weten over mij? Stel hieronder gerust je vraag!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This