Favorieten op vt wonen & designbeurs

13-10-2019

Het is alweer ruim een week geleden dat ik de vt wonen&design beurs bezocht. In 2016 was ik er voor het laatst en dus stond ik te popelen om weer te gaan. 

Drie jaar geleden had vtwonen één compleet ingerichte woning die voldeed aan de laatste trends. Dit jaar waren dat er maar liefst drie! En uiteraard: alle drie in een andere stijl. 

Earth huis
Dit huis, qua oppervlakte het grootste, was gevuld met natuurlijke materialen en aardse kleuren. De bruine kleuren die zijn gebruikt, kwamen terug in lichte en donkere tinten. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals glas, keramiek, hout, steen en linnen ontstaat er een warme sfeer. De natuur wordt letterlijk naar binnen gehaald. Ook rozetinten – een kleur die vaker voorbij kwam op de beurs – ontbraken niet in dit huis. Net als de vele droogbloemen; de trend voor komend seizoen. 

Op de beurs had vtwonen ook het basic huis en green huis. Zoals de naam al doet vermoeden heeft het basic huis een rustige, warme basis waarin de meubels van vtwonen goed tot zijn recht komen. De beige/grijstinten geven een warme sfeer en zorgen voor rust. De gouden en messing accenten in de keuken en woonkamer geven het interieur een chique touch. Het green huis is – natuurlijk – voorzien van veel groen in de vorm van kleur, accessoires en planten. De zwarte keuken en donkere visgraat vloer zijn echt een statement in dit huis. Mijn favoriet! 

Flexa trendkleur Tranquil Dawn
Ook Flexa was van de partij op de beurs waarbij je in ‘real life’ de trendkleur van 2020 – Tranquil Dawn – kon bewonderen. En ik kan je verzekeren: in het echt is deze mooier dan op de foto’s! En wat vinden jullie van de foto waarbij de wanden en meubels in dezelfde kleur zijn geverfd? Ik was heel erg enthousiast! Alleen kwam ik er achter dat het niet draait om de kleur, maar om de vloer… oeps haha.

Interieurtrends
Naast deze mooie stands, heb ik veel roze tinten, droogbloemen, groen, stalen deuren, visgraat vloeren, zachte stoffen zoals velours en natuurlijke materialen gespot! Mijn bezoek aan de beurs vond ik absoluut de moeite waard. Benieuwd welke (woon)beurzen nog op de agenda staan de komende maanden? Lees dan mijn blogbericht over de oktober woonmaand.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This